FRITUUR DE MIJN BERINGEN

FRITUUR DE MIJN BERINGEN Frituur De Mijn Beringen

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 131 beoordelingen
29 nov 2020 om 11:49 Bestel hier echt bijna altijd als het frietjes enz moeten zijn. Maar heb gisteren niet zo een goede ervaring. De koftes smaakten echt niet goed en die geur proefde je ook. De sito stick was niet zoals anders. Voor de rest was de bezorging super in orde!
22 nov 2020 om 18:46 Top!
16 nov 2020 om 19:46 We hebben zeer lekker gegeten. Maar hebben wel lang moeten wachten. Onze frietjes waren ook koud en dat was wel jammer. Wel vriendelijke mensen.
10 nov 2020 om 18:26 Bestelling is 2 uur te laat gekomen.
9 nov 2020 om 19:55 Jammer, tijdspanning 59 min we hebben 1u.20 gewacht het eten was lauw.
8 nov 2020 om 22:09 Het werd zelfs veel te vroeg geleverd maar het was lekker en nog warm
29 okt 2020 om 18:41 Lekker eten het frietje mag iets groter zijn voor een gewone friet. Lekker stoofvlees
26 okt 2020 om 21:01 Beloofd op 60 minuten, geleverd op bijna 120. Dat was iets te veel te laat. Een kwartier speling is absoluut logisch, maar een uur vind ik toch niet ok. Stoofvlees te droog en de medium friet was erg klein.
25 okt 2020 om 19:08 Het eten was wel warm maar trok naar mijn mening op niks. Nu, we wonen ook niet om de hoek dus alles was al wat plat van het vervoer. Maar voor de prijs moch het eten wel wat kwaliteit voller zijn.
24 sep 2020 om 0:48 Super vriendelijk en heel lekker. Stoofvlees een aanrader!